ඉන්දියානු විදියට මාළු ටික්කා මසාලා
අවශ්ය දේවල්
- මාළු ග්රෑ ම් 300 පමණ
- කුඩාවට කපා ගන්නා ලද ලුණු ගෙඩි 2ක්
- අබරා ගන්න ලද සුදුලුනු ස්වල්පයක්
- සුදුරු තේ හැදී 1 ක්
- මදුරු තේ හැදී 1 ක්
- ගරම් මසාලා තේ හැදී 2 ක්
- ගම්මිරිස් තේ හැදී 1 ක්
- මිරිස් කුඩු තේ හැදී 2 ක්
- පාම් පිටි තේ හැදී 2 ක්
- දෙහි යුෂ ස්වල්පයක්
- ලුණු
- කොතමල්ලි කොළ
- මිංචි කොළ ස්වල්පයක්
- යෝගට් ග්රෑසම් 100 පමණ
- අවශ්ය නම් කහ ස්වල්පයක් එක් කරන්න
ඉහත සදහන් සියල්ල බාජනයකට දමා හොදින් කවලම් කරගන්න .ඉන්පසු මාළු ටික බජනයට දමා මිශ්ර කරගන්න
මිශ්රනණය පැයක් පමණ ශීතකරණයේ තබන්න .
බජනයක් ගෙන හොදින් රත් කරන්න එයට මිශ්රන කරගත් මාළු ටික දමා විනාඩි 10 පමණ පිස ගන්න.
ඉන්පසු බත් සමග මේසය මතට යවන්න .
උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us
Comments
Post a Comment